Ariodante

Despre noi

Școala de Artă ArioDante - București

Scoala de arta Ariodante Bucuresti

Suntem o școală de artă contemporană, unde oferim un mediu deschis, informat și critic pentru dezvoltarea personală și profesională a artistului.

ArioDante este centrul privat de interes cultural care are ca scop formarea și dezvoltarea tuturor iubitorilor de muzică și artă plastică. ArioDante a luat naștere din dorința de a sprijini tinerele talente, dar și pentru a susține inițiativa tuturor celor care vor să descopere 'limbajul' culorilor și al notelor muzicale.

Scoala de arta Ariodante Bucuresti

Am reunit aici tineri artiști, specializați, absolvenți ai UNMB și UNArte, care formează o echipă dinamică, pasionată și creativă, astfel încât procesul de învățare și asimilare a informațiilor să fie plăcut și eficient.

Instrument, voce, pictură, istoria și teoria muzicii sunt doar câteva dintre opțiunile oferite de ArioDante. Le puteți combina după bunul plac, le puteți încerca pe toate. Fie că alegeți un mod plăcut de a petrece timpul liber sau doriți să atingeți un nivel avansat, ArioDante este locul potrivit pentru dumneavoastră!

Citiți ultimele noutăți pe ARIODANTE blog.


MUZICĂ

Vă puteți manifesta preferințele pentru una sau mai multe dintre secțiile de: pian, chitară, vioară, canto, flaut, nai și improvizație jazz .

ARTĂ PLASTICĂ

Pictura ajută la dezvoltarea creativității, fiind un bun exercițiu pentru lărgirea limitelor.

WORKSHOP

ArioDante pune la dispoziția dumneavoastră două tipuri de workshop-uri: teoria muzicii și istoria muzicii.

Înscrie-te online

În luna martie 2018, Școala de Artă " ArioDante" deschide porțile noului laborator de vise artistice din Brăila.

Din data de 5 martie 2018, pe strada Griviței nr. 307, vor răsuna acorduri muzicale pline de culoare din mâinile dibace ale cursanților noștri.

Secțiile active pentru Brăila sunt: pian, vioară, chitară, percuție (tobe), canto și workshop-uri de teoria și istoria muzicii.
ArioDante - Brăila
Festivalului – Concurs / Prietenii Muzicii

Școala de Artă " ArioDante" – Brăila are plăcerea să vă anunțe că, începând cu anul 2018, Fundația "Pro – Piano România" va deschide o nouă filială a Festivalului – Concurs " Prietenii Muzicii" în Brăila.

Ediția I a festivalului- concurs se va desfășura în perioada 28 – 30 aprilie 2018, în sala "Avangarde" a Teatrului "Maria Filotti"- Brăila.

Competiția se adresează tuturor tinerilor muzicieni cu vârste cuprinse între 5 ani și 18 ani care studiază pianul ca instrument principal într-o instituție de profil sau celor care urmează cursuri de pian ca opțional ( în școli și licee de muzică), Palate ale copiilor, Cluburi sau Școli private.

Prietenii Muzicii - Brăila

Cuvinte relevante: scoala arta, scoala arta bucuresti, scoala arta ariodante, cursuri pian, cursuri chitara, cursuri canto, cursuri vioara, cursuri pictura, cursuri flaut, cursuri jazz, teoria muzicii, istoria muzicii, scoala muzica si pictura.