Ariodante

Cursuri pictură

Școala de Artă ArioDante - București

Cursuri pictura scoala de arta Bucuresti

Pictura este o ramură a artelor plastice care reprezintă realitatea în imagini artistice bidimensionale, create cu ajutorul culorilor aplicate pe o suprafață (pânză, hârtie, lemn, sticlă etc).

Scopul este de a obtine o compozitie cu forme, culori, texturi si desene, care sa reprezinte realitatea sau sa transmita ceea ce imaginatia artistului creeaza.


Studiu

Spre deosebire de muzică, care încântă simțul auditiv, pictura, ca ramură a artelor plastice, încântă simțul vizual, permițând celui care privește să își creeze în propria imaginație o interpretare a tabloului pe care îl are în față.

Astfel, datorită acestui fapt, pictura ajută la dezvoltarea creativității, fiind un bun exercițiu pentru lărgirea limitelor. Este un fapt binecunoscut că pictura este folosită și ca terapie în tratarea diverselor afecțiuni la copii, afecțiuni ce țin de concentrare, exprimare, exteriorizare sau imaginație, respectiv creativitate.

Pictura oferă posibilități nelimitate, de la suporturile pe care se poate picta (putem picta pe o coală albă și putem ajunge până la pictura pe mobilă sau pereți, înfrumusețând astfel spațiul în care locuim sau obiectele cu care ne înconjurăm) până la tipurile de culori pe care le putem folosi pentru a realiza o pictură: de la acuarelele care dau un efect mătăsos, până la culori texturate, sau culori sidefate, sau chiar simple culori mate, toate acestea ne oferă posibilități nelimitate de exprimare artistică.

Prin intermediul picturii putem păși într-o lume a noastră, perfectă, pe care ne-o putem crea și, mai ales, colora așa cum ne-o dorim sau ne-o imaginăm.


Despre cursuri

Cursurile sunt colective, în grupe de câte 4- 5 elevi și se desfășoară pe o durată de 1h 30 min.

Citiți ultimele noutăți pe ARIODANTE blog.


Abonamente lunare:
  • Abonament tip A – 24 cursuri ( 6 cursuri/ săptămână) – 1.560 lei
  • Abonament tip B – 16 cursuri ( 4 cursuri/ săptămână) – 1.120 lei
  • Abonament tip C – 12 cursuri ( 3 cursuri/ săptămână) – 900 lei
  • Abonament tip D – 8 cursuri ( 2 cursuri/ săptămână) – 640 lei
  • Abonament tip E – 4 de cursuri ( 1 curs/ săptămână) – 360 lei
Abonamente bimestriale:
  • Abonament tip A – 24 de cursuri ( 3 cursuri/ săptămână) – 1.650 lei
  • Abonament tip B – 16 cursuri ( 2 cursuri/ săptămână) – 1.200 lei
  • Abonament tip C – 8 de cursuri ( 1 curs/ săptămână) – 650 lei
Înscrie-te online

Cuvinte relevante: cursuri pictura, cursuri pictura bucuresti, lectii pictura, scoala pictura, scoala ariodante, scoala arta bucuresti, scoala pictura bucuresti, scoala muzica si pictura.